|
MELİKGAZİ’DE SANAT VE MESLEKİ KURS DÖNEMİ BAŞLIYOR |
|
 |
Melikgazi Belediyesi 2011-2012 dönemi sanat ve mesleki kursları Ekim ayı içerisinde başlayacak.
Çocuk bakımı, sanayi makine kullanımı, overlok makine kullanımı, yorgancılık, ebru, kağıt rölyef, takı tasarımı, iğne oyası, kurdela nakışı, brezilya nakışı, mozaik pano yapımı, ahşap boyama, ev tekstili, Maraş işi, makine nakışı, hazır giyim, tel kırma, cilt bakımı, kilim dokuma, kırkyama ve Kayseri mutfağı olmak üzere 21 ayrı sanat ve meslek kursu açılacağını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, “Belediye olarak her yıl sonbahar ve ilkbahar dönemi sanat ve mesleki kurslar açarak her dönem bin 500 civarında olmak üzere yılda 3 bin kişiye kurs veriyoruz.
Biz belediye olarak özelikle ilimizde dokuma ve ev tekstili konusunda fabrikalara kalifiyeli ara eleman yetiştiriyoruz. Hobisi olan veya meraklılara bu işin ustalığını öğretiyoruz. Boş zamanlarını değerli ve üretken bir çalışma ile değerlendirmelerini sağlıyoruz. Daha da önemlisi Anadolu kültür birikimini hem yaşatıyor, hem de gelecek kuşaklara aktarıyoruz” dedi.
Melikgazi Belediyesi olarak Sanat ve Mesleki kursları ile binlerce kişiyi kalifiyeli eleman olarak işgücüne kazandırdıklarını ifade eden Büyükkılıç, sanat ve mesleki eğitim kurslarına kayıtların 30 Eylül günü son bulacağını sözlerine ekledi.
|



|
|
|
Sayfayi öner |
Yorum Ekle |
|
Yorumlar(0) |
Oluşturma | 24 Eylül 2011 Cumartesi 16:41 |
|
|
|
|