|
KASKİ GENEL MÜDÜRÜ ENDER BATUKAN: |
|
 |
Kaski Genel Müdürü Ender Batukan, Kayserinin yağmur suyu kullanmadığını, vatandaşların musluk sularını gönül rahatlığıyla kullanabileceklerini söyledi.
Kaski Genel Müdürü Ender Batukan, “Temmuz ayı bu sene ortalamanın çok üstünde bir sıcaklıkla geçiyor. Bu sabahta tekrar toplantıda elektrik sarfiyatı arttığı gibi bizim su sarfiyatımız da arttı. Şu anda şehre maksimum seviyede su veriyoruz. Suyun yetişmemesi gibi sorun söz konusu değil. Su rezervlerimiz şu anda verdiğimiz suyun 2 katı olduğu için böyle bir tehlike Kayseri’yi beklemiyor, suyumuz bol. Herkes ihtiyacı kadar kullanabilir. Burada başka konuya dikkat çekmek istiyorum. Kayserimizin suyu yıllardır içenlerin memnun olduğu kullananların hep övgüyle bahsettiği bir su. Evliya Çelebi’nin dediği gibi ‘Turna gözü gibi berrak’ bir suya sahip. Bu da Erciyes'in kaliteli suyundan kaynaklanıyor.” diye konuştu.
Kayseri’nin yağmur suyu kullanmadığını belirten Batukan, “Biz yağmur suyu içmediğimiz için hiçbir arıtmaya veya ön aratmaya gerek duymaksızın sadece klor ilave ederek sularımızı Kayseri’ye dağıtıyoruz. Kayserili vatandaşlarımızın musluklardan akan suyu gönül rahatlığıyla içmelerini istiyorum. Kayseri’de hazır su almalarına gerek olmadığını belirtmek istiyorum. Bizim suyumuz memba kalitesinde ve hijyenik bir su. Vatandaşlarımız eğer sularıyla ilgili herhangi bir sorun yaşıyorlarsa 185 numaralı telefonu arayarak su ile ilgili konularda çözümümüzü beklesinler.” şeklinde konuştu.
Vatandaşları bina depolarını kontrol etmeleri konusunda uyaran Batukan, “Aylar önce su depolarıyla ilgili broşür dağıttık. Bu konu çok önemli. Evlere kadar hijyen olarak el değmeden vermiş olduğumuz sular binaların uygun olmayan koşullardaki depolarında kirlenebiliyor. Böyle bir risk var. Bina sahipleri ve yöneticiler mümkünse yılda bir kez olsun su depolarını kontrol etsin.
Depolarınızın temiz ve hijyen olup olmadığına bakın. Eğer deponuz bu koşullara uymuyorsa lütfen depolarını temizletip depolarla ilgili sorunlarını çözmelerini istiyorum. Evlere kadar en iyi koşullarda ulaştırdığımız suların su depolarında kirlenerek olumsuz olarak tüketicilere yansımasını istemiyoruz. Sadece basit bir kontrolle bunun uygun olup olmadığını görüp ondan sonra gerekirse Kaski’ye veya dışarıdaki firmalara depolarını temizleterek sularını gönül rahatlığıyla içebilirler.” ifadelerini kullandı.
|
|
|
|
Sayfayi öner |
Yorum Ekle |
|
Yorumlar(0) |
Oluşturma | 26 Temmuz 2012 Perşembe 10:28 |
|
|
|
Kayseri Restaurant: Kanatçı Bahadır |
Kayseri restaurant Kanatçı Bahadır olarak, günlük taze tavuklarımızı özel baharat karışımlarıyla marine ederek sizlere sunuyoruz. Odun ateşinde pişirilen kanatlarımız, dışı çıtır çıtır, içi ise yumuşacık olacak şekilde hazırlanır. |
|
|
|
|
|
|
Yerden Isıtma Straforu Folyolu Strafor Yerden Isıtma Köpüğü |
Yerden ısıtma sistemleri modern yaşamın konfor ve verimlilik taleplerine mükemmel bir şekilde cevap veren çözümler sunar. Ancak bu sistemlerin potansiyelini tam olarak ortaya çıkarabilmek için yerden ısıtma straforu ve yerden ısıtma köpüğü gibi kritik izolasyon malzemelerinin doğru seçilmesi ve uygulanması hayati önem taşır. Kaliteli malzemeler ve uzman işçilik ile kurulan bir yerden ısıtma sistemi yıllar boyu sürecek konforun, düşük enerji faturalarının ve sürdürülebilir bir yaşam alanının temelini oluşturacaktır. Eğer siz de evinizde veya iş yerinizde yerden ısıtma sisteminin ayrıcalıklarını yaşamak istiyorsanız profesyonel bir ekiple çalışarak ihtiyaçlarınıza en uygun malzeme ve uygulama çözümlerini belirleyebilirsiniz. Unutmayın doğru malzeme seçimi ve uzman uygulama yerden ısıtma sisteminizin performansını ve ömrünü doğrudan etkileyecektir.
|
|
|
|
3d Yazıcı Matersan Pla Filament |
3d yazıcı nesneler oluşturmak için katman katman malzeme biriktiren devrim niteliğinde bir teknolojidir. Erimesi ve ekstrüde edilmesi için bir plastik filament kullanan FDM (Kaynaşmış Biriktirme Modellemesi) yazıcıları yaygındır. pla filament (Polilaktik Asit) mısır nişastasından yapılan biyolojik olarak parçalanabilen bir termoplastik olup gücü, kullanım kolaylığı ve uygun fiyatı nedeniyle fdm baskısı için popüler bir filament seçimidir. Çeşitli renklerde mevcuttur ve prototiplerden bitmiş ürünlere kadar geniş bir kullanım alanına sahiptir. Pla ısı direnci sınırlı olmasına rağmen çok yönlülüğü onu 3d baskıda mükemmel kılar. |
|
|
|
|
|
|
Kayseri Kombi Servisi Bademcioğlu Teknik Kombi Servisi |
Kayseri kombi servisi konusunda uzmanlaşmış firmamız, müşterilerimize profesyonel ve güvenilir hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Soğuk kış günlerinde ev ve iş yerlerinizin ısınma ihtiyacını karşılayan kombilerinizin düzenli bakımını yaptırmak, arıza durumunda hızlı ve etkili bir müdahale almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. |
|
|
|
Kayseri Boşanma Avukatı Guga Hukuk |
Boşanma, hayatın en zorlu dönemlerinden biri olabilir. Bu süreçte duygusal zorlukların yanı sıra, hukuki detayların da doğru yönetilmesi büyük önem taşır. Guga Hukuk Kayseri boşanma avukatı olarak, size bu süreçte hukuki destek sunuyor, haklarınızı koruyor ve yeni bir hayata başlamanız için size yol gösteriyoruz. |
|
|
|
Masa Ayağı Tarlasan Plastik Masa Ayağı |
Masa ayağı üreten firmamız, yılların verdiği deneyimle plastik masa ayağı üretimi konusunda sektörde güvenilir bir isim haline gelmiştir. Ürünlerimiz, yüksek kaliteli plastik malzemeden üretilir ve uzun ömürlü kullanım sağlar. Ayrıca, müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem sayesinde, her türlü ihtiyaca uygun çözümler sunuyoruz. Plastik masa ayakları konusunda geniş ürün yelpazemiz ve rekabetçi fiyatlarımızla sizlere en iyi hizmeti sunmaktan memnuniyet duyarız. Kaliteli, dayanıklı ve ekonomik plastik masa ayakları için bizimle iletişime geçebilirsiniz. |
|
|
|
|
|