|
|
| Kuyumcular Derneği Başkan Adayı Refik Karakuzay’dan CHP’ye Ziyaret |
|
 |
Kayseri Sarraflar ve Kuyumcular Derneği Başkan Adayı Refik Karakuzay ve yönetim kurulu üyeleri, seçim çalışmaları kapsamında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.
.jpeg)
Ziyarette CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer ve Kayseri Milletvekili Aşkın Genç hazır bulundu. Karakuzay, ekibini tanıtarak adaylık süreci hakkında bilgi verdi ve destek talebinde bulundu.
Karakuzay, “Esnaf arkadaşlarımızın yoğun isteği üzerine, sektörün sorunlarını çözmek ve mesleğimizi hak ettiği değere kavuşturmak için göreve talip olduk. Listemizdeki isimler, sektörde bilgi ve deneyimleriyle kendini kanıtlamış kişilerden oluşuyor.” dedi.

“Birlik, disiplin ve değişim zamanı” Başkan adayı Karakuzay, göreve geldiklerinde öncelikli hedeflerinin birlik ve beraberliği güçlendirmek, meslek ahlakını yeniden yükseltmek ve Kayseri kuyumculuk sektörünü disipline etmek olacağını vurguladı. Ayrıca, sektöre katkı sunan esnafların ödüllendirileceğini ve Kayseri Sarraflar ve Kuyumcular Derneği’nin oda statüsüne kavuşması için çalışacaklarını belirtti.
.jpeg)
Karakuzay, “Dünyada her şey çok hızlı değişiyor, biz de çağa ayak uydurmak zorundayız. Kayseri’nin finans merkezi konumundaki bu sektörün gelişmesi için gece gündüz çalışacağız.” ifadelerini kullandı.
Ziyaret, karşılıklı dilek ve temennilerle sona erdi.
(Muhabir: Furkan Öztürkmen) |
|
|
|
| Sayfayi öner |
| Yorum Ekle |
|
|
| Yorumlar(0) |
| Oluşturma | 2 Kasım 2025 Pazar 18:16 |
|
|
|
|