|
|
| Hulusi Akar ve Büyükkılıç’tan KTO’ya Hayırlı Olsun Ziyareti |
|
 |
TBMM Millî Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Okandan ve beraberindeki heyet, Kayseri Ticaret Odası’nı (KTO) ziyaret etti.

Heyet, yeniden Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Ömer Gülsoy, Meclis Başkanı Cengiz Hakan Arslan ve oda yönetimini tebrik ederek yeni dönem çalışmalarında başarılar diledi.

Kayseri Ekonomisi ve Ticaret Gündemde
Ziyarette Kayseri ticaretinin ve ekonomisinin mevcut durumu, yürütülen projeler ve yeni döneme ilişkin hedefler ele alındı.

Hulusi Akar, Kayseri’nin Türkiye ekonomisine önemli katkılar sunduğunu belirterek KTO yönetiminin çalışmalarını takdirle takip ettiklerini ifade etti. Dünyadaki değişimlerin ticaret üzerindeki etkilerine de değinen Akar, yeni dönemde şehre ve ülkeye katkı sağlayacak çalışmaların artarak devam edeceğine inandığını söyledi.

Gülsoy: “Kayseri İçin Çalışmaya Devam Edeceğiz”
KTO Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek heyete teşekkür etti.

Yaklaşık 30 bin üyeden aldıkları güçle çalışmalarını sürdüreceklerini belirten Gülsoy, kimseyi ayrıştırmadan Kayseri’nin ticaret, ihracat ve istihdam kapasitesini artırmayı hedeflediklerini vurguladı. Gülsoy, şehrin ve ülkenin kalkınmasına katkı sağlayacak projelerde yer almaya devam edeceklerini ifade etti.


(Muhabir: Furkan Öztürkmen)
|
|
|
|
| Sayfayi öner |
| Yorum Ekle |
|
|
| Yorumlar(0) |
| Oluşturma | 13 Ekim 2026 Salı 17:05 |
|
|
|
|